Kujdes nga dëbora! Sot, aksidente dhe bllokime

Bora e dendur dhe era e fortë, si edhe akulli kanë vështirësuar ndjeshëm sot qarkullimin me automjete në pjesën Jugore të Finlandës. Departamenti i Emergjencave në Helsinki lëshoi ​​sot një raport rreziku për një situatë shumë të rënduar të rrugëve dhe kërkoi të bëhet kujdes i madh gjatë drejtimit të automjeteve.

Janë raportuar shumë aksidente. Në mesditë një kamion në Vantaa ra poshtë urës i kthyer përmbys. Në Hollola, Tampereentie, Sairakkala, një aksident i rëndë trafiku ndodhi në mëngjes. Gjashtë makina u përfshinë në përplasje.

Në Espoo, Turunväylä është mbyllur në Ikea për shkak të një përplasjeje zinxhir të dhjetëra makinave. Disa nga rrugët kryesore, por edhe dytësore janë bllokuar ndërsa po largohen automjetet e përfshira në aksidente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.