THL raporton përkeqësim të koronavirusit

3000 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien (THL). Numri i infeksioneve është një rekord i ri ditor në Finlandë.

Rritja më e madhe e infeksioneve është në rrethet spitalore të Helsinkit dhe Uusimaa, ku janë diagnostikuar 1701 infeksione të reja.

Gjithsej 227,169 infeksione janë diagnostikuar në Finlandë që nga fillimi i epidemisë.

Prej ditës së djeshme janë raportuar vdekje të reja nga koronavirusi.

Gjatë gjithë pandemisë ka pasur 1,504 vdekje të lidhura me koronavirusin në Finlandë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: