THL raporton rekord të ri të infektimeve me koronavirus

Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien THL raportoi sot 1570 infeksione të reja me koronavirus. Kjo është shifra më e lartë ditore e raportuar në Finlandë gjatë gjithë epidemisë.

Aktualisht janë 275 persona në spital. Numri ka rënë në 45 pacientë koronar që nga e hëna.

Në terapi intensive janë 51 pacientë me koronavirus. Numri nuk ka ndryshuar që nga e hëna.

Në dy javët e fundit janë raportuar rreth 15,500 të infektuar me koronavirus, gati 4,400 më shumë se në dy javët e mëparshme.

Në Finlandë, gjithsej më shumë se 188,100 infeksione koronavirus janë diagnostikuar gjatë gjithë epidemisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.