THL – tifozëve të futbollit. Shikoni ndeshjet nga shtëpia

Departamenti i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL) i rekomandoi sot tifozëve të futbollit që ta shohin në shtëpi Kampionatit Evropian të Futbollit. Garat do të luhen në qershor-korrik në 11 qytete të ndryshme.

THL sugjeron se të gjitha udhëtimet nga Finlanda në jashtë dhe gjithashtu brenda Finlandës duhet të kufizohen në ato që janë të nevojshme.

Finlanda, e cila po merr pjesë në Kampionatin Evropian, do të luajë ndeshjen e saj të parë kundër Danimarkës në 12 Qershor në Kopenhagë. Më 16 qershor, Finlanda do të ndeshet me Rusinë në Shën Petersburg dhe më 21 qershor me Belgjikën, ndeshje e cila gjithashtu do të luhet në Shën Petersburg.

– Të njëjtat rekomandime që japim për garat sportive, vlejnë si për të gjitha udhëtimet e tjera. Fatkeqësisht, ia vlen të shikosh ndeshjet në shtëpi, thotë drejtori i THL Mika Salminen në një njoftim për shtyp.

THL thotë se incidenca e koronavirusit në Shën Petersburg aktualisht është 187 raste, krahasuar me 52 në Finlandë. Shkalla e incidencës në Danimarkë është 200 raste. Shkalla e incidencës tregon numrin e infeksioneve për 100,000 banorë në 14 ditët e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.