THL raporton mbi situatën më të fundit të koronavirusit

Departamentit të Shëndetit dhe Mirëqenies, THL, raportoi sot 280 infeksione të reja të koronavirusit në mbarë Finlandën.

296 infeksione të reja janë raportuar të Mërkurën dhe 214 të Martën. Janë regjistruar 3 vdekje të reja. Tani ka gjithsej 902 vdekje të lidhura me koronavirusin.

Shkurtimisht situata e koronavirusit në Finlandë është si vijon:

Numri i përgjithshëm i rasteve të raportuara: 85,077 (+ 280)

Mostrat e testuara prej gjithsej rreth 4 338 000 (+ 28 000)

Një total prej 902 vdekjesh të lidhura me sëmundje janë raportuar (+ 3)

Numri i pacientëve në reparte të kujdesit special: 65 (- 4)

Numri i pacientëve në repartet e kujdesit parësor: 27 (- 11)

Numri i pacientëve në njësitë e kujdesit intensiv: 37 (+ 2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.