fbpx

THL: Numri i të infektuarëve ka filluar të ulet

654 infeksione të reja koronavirusi janë raportuar në Finlandë të enjten, informon Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies THL. THL pohoi në konferencën për shtyp se numri i të infektuarëve ka filluar të ulet.

Dy vdekje të reja të lidhura me koronavirus u raportuan. Janë gjithsej 264 persona në kujdesin spitalor, 52 prej të cilëve janë në kujdes intensiv. Një total prej 846 vdekjesh të lidhura me sëmundjen e koronavirusit janë raportuar në Finlandë.

Në dy javët e fundit, janë diagnostikuar 8.613 infeksione, që është 799 më pak se në dy javët e mëparshme. Gjatë gjithë epidemisë, gjithsej 78,106 infeksione janë raportuar në Finlandë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: