Rekord tjetër infektimesh me koronavirus. Finlanda humbi 1700 jetë

Sot janë regjistruar 14,277 infeksione të reja me koronavirus, thotë THL. Kjo është shifra më e lartë ditore në të gjithë pandeminë.

Në total, në Finlandë janë diagnostikuar më shumë se 361.500 raste të sëmundjes.

Rritja më e madhe e infeksioneve është ende në rrethet spitalore të Helsinkit dhe Uusimaa, ku u raportuan 6762 infeksione të reja.

1,650 infeksione të reja janë regjistruar në Pirkanmaa dhe 1,029 infeksione të reja në Finlandën Jugperëndimore.

Janë raportuar gjithsej 12 vdekje të reja. Gjithsej 1,700 njerëz kanë vdekur nga sëmundja e lidhur me koronavirusin në Finlandë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.