Raportohen 154 infeksione të reja

154 infeksione të reja me koronavirus janë raportuar sot në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL).

2,229 infeksione janë raportuar në dy javët e fundit, që është 689 më pak infeksione sesa në dy javët e mëparshme. Në atë kohë, u raportuan 2.918 infeksione.

Në total, më shumë se 92,600 infeksione me korona janë raportuar tani në Finlandë që nga fillimi i pandemisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.