Nga dje, dyfishohen të infektuarit. Vaksinimet afërsisht 50 %

Sot, 114 infeksione të reja koronare janë raportuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL).

Në Finlandë, rreth 2.77 milion njerëz kanë marrë dozën e parë të vaksinës së koronavirusit.

Rreth 703,000 njerëz kanë marrë dozën e dytë të vaksinës.

Mbulimi i vaksinimit është afërsisht 50% për dozën e parë dhe 12.7% për dozën e dytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.