Ndërpritet ngrohja qendrore në shumë zona të Helsinkit

Ka probleme me shpërndarjen e ngrohjes qendrore në disa zona në Helsinki, thotë kompania energjetike Helen në faqen e saj të internetit. Shumë shtëpi janë ndikuar nga kjo.

Për shkak të një defekti teknik, ka probleme me shpërndarjen e nxehtësisë në zona të caktuara në qendër të qytetit, në lindje të Helsinkit dhe në perëndim të Helsinkit.

Helen vlerëson se problemi do të rregullohet deri në mbrëmje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.