fbpx

Më pak në spitale. Rajoni i Helsinkit ka 80 të rasteve

125 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL).

Nga infeksionet e reja, 91 janë diagnostikuar në Helsinki dhe Uusimaa Hospital District (HUS). Në rajonet e tjera u zbuluan të ishin më pak se 10 infeksione, bazuar në statistikat e THL.

Gjithsej 93,038 infeksione janë raportuar deri më tani.

Sipas THL, aktualisht janë 10 pacientë me koronavirus në kujdesin Intensiv, numri është ulur me katër nga e enjtja. Ka gjithsej 67 pacientë me koronavirus në spital, që është 13 më pak se dje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: