Marin reagon për hetimin dhe pezullon prokurimet

Kryeministrja Sanna Marin komentoi sot në Twitter një hetim paraprak të policisë të nisur së fundmi. Marin kujton se si Kryeministër ajo nuk ka kërkuar një ndihmë ushqimore, por i është thënë që mëngjesi përfshihet në shpenzimet që paguhen për zyrtarët e lartë që jetojnë në vilën qeveritare e njohur me emrin Kesäranta. Sipas Marin, kujdestarët e vilës i kanë thënë gjithashtu se trajtimi ushqimor kishte qenë njësoj edhe për kryeministrat e mëparshëm.

Marin thotë se ajo ka kërkuar që prokurimi i ushqimeve të pezullohet derisa të sqarohet çështja. Ai thotë se është e kënaqur që procedura po sqarohet dhe thotë se ajo është mbështetur në informacionin dhe udhëzimet që ka marrë nga zyrtarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.