Janë 583 infeksione të reja në Finlandë

583 infeksione të reja me koronavirus janë diagnostikuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar për Shëndetin dhe Mirëqenien (THL).

Rritja më e madhe e infeksioneve është në zonat spitalore të Helsinkit dhe Uusimaa, ku janë diagnostikuar 223 infeksione të reja. Numri tjetër më i lartë i infeksioneve është zbuluar në Qarkun Spitalor Pirkanmaa, ku janë zbuluar 150 infeksione.

Një total prej 143,999 infeksionesh janë diagnostikuar në Finlandë deri më tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.