Ja situata më e fundit e pandemisë në Finlandë

380 infeksione të reja koronare janë raportuar në Finlandë, thotë Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies THL.

Të enjten u raportuan 289 infeksione dhe 400 një ditë më parë. Gjithsej 83,633 infeksione tani janë diagnostikuar gjatë epidemisë.

Janë raportuar dy vdekje të reja. Janë gjithsej 887 vdekje të njohura gjatë gjithë epidemisë.

Ndërkohë ndodhen 161 persona në kujdesin spitalor, 34 prej tyre në kujdes intensiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: