Finlandë, 385 të infektuar, 4 të vdekur

Instituti Kombëtar i Shëndetit dhe Mirëqenies (THL) informoi të martën se 385 infeksione të reja koronare janë raportuar në mbarë Finlandën. Në dy javët e fundit, janë raportuar 5,263 infeksione, që është 201 më shumë se në dy javët e mëparshme.

2,640 infeksione janë raportuar në shtatë ditët e fundit. Shifra është 17 raste më shumë se në javën e kaluar.

Gjatë gjithë epidemisë, 51,047 infeksione koronare tani janë diagnostikuar në Finlandë.

Katër vdekje të reja të lidhura me koronavirus u raportuan gjithashtu të martën. Janë 122 pacientë koronarë në spital, nga të cilët 27 janë në kujdes intensiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.