Finlanda, koleksion kombëtar Emoji

Finlanda është vendi i parë në botë që lançoi koleksionin e vet të emoji me temë kombëtare. Koleksioni emoji përfshin 56 ikona të dizajnuara për të shpjeguar disa emocione, fjalë dhe zakone finlandeze të vështira për t’u përshkruar.

“This is Finland” ua bën të mundur t’i përdorni, apo shpërndani falas dhe të pandryshueshme, por vëtëm për qëllime jo fitim prurëse.

Shikojini të gjitha tek adresa elektronike:

https://finland.fi/emoji/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.