Falimentimet vazhdojnë: 75 biznese në javë

Situata e vështirë e bizneseve në Finlandë vazhdon. Javën e kaluar, 75 ndërmarrje shpallën falimentim, pothuajse i njëjti numër me një javë më herët.

Midis kërkesave për falimentim, janë kompani nga industri të ndryshme. Dyqane ndërtimi, parukeri, hidraulikë, kompani transporti dhe shtypshkronja.

Në zemër të Helsinkit, dyqani Solo për burra, i njohur për veshjet e tij për burra me cilësi të lartë, ka falimentuar. Pronari i saj, In Moda, paraqiti për falimentim të Martën e kaluar në Gjykatën e Rrethit Helsinki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: