fbpx

Auronkomatkat hap rezervimet për në Greqi e Portugali

Në korrik, pas një pauze prej gati një viti, Aurinkomatkat do të fillojë paketat turistike në Kretë, Rhodes dhe Madeira.

Paketat Aurinkomatka jashtë vendit për verën përfshijnë testimin falas të koronavirusit përpara udhëtimit.

– Ndërsa situata pandemike përmirësohet, shumë destinacione turistike evropiane tani po hapin udhëtimet. Ne kemi qenë në kontakt të ngushtë me partnerët tanë lokalë dhe autoritetet lokale në destinacione, dhe pikëpamja jonë e përbashkët është se pushimet në këto destinacione janë të sigurta për shëndetin, thotë Timo Kousa, CEO i Aurinkomatkat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: