211 të infektuar dhe 3 të vdekur

Të Premten, Instituti Finlandez për Shëndet dhe Mirëqenie (THL) konfirmoi 211 infeksione të reja me koronavirus në Finlandë. Ndërkohë tre njoftohet se humbën betejën me sëmundjen.

Në 24 orët e kaluara, shumica e rasteve të reja u gjetën në qytetet vijuese:

68 në Helsinki, 13 në Lahti, 12 në Hämeenlinna, 12 në Espoo.

Infeksione të reja u konfirmuan gjithashtu, ndër të tjera, Raisio (7), Kannus (7), Turku (7).

Që nga fillimi i pandemisë, numri i përgjithshëm i rasteve të koronavirusit në Finlandë është 91,157.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: